Πρόβλημα με Αμεόμπι

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι εβδομάδες θα μείνει ο Σόλα Αμεόμπι που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι εβδομάδες θα μείνει ο Σόλα Αμεόμπι που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο. Το πρόβλημα αυτό το απέκτησε στη νίκη της Νιούκαστλ κόντρα στη Γουίγκαν και όταν ο ίδιος πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή.

Ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου επιβεβαίωσε την παραπάνω εξέλιξη και τόνισε πως ο παίκτης θα αποτελέσει μια σημαντική απώλεια για τη Νιούκαστλ που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την εφετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Δυστυχώς χάσαμε τον Σόλα το Σάββατο και θα μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Νοέμβρη. Αυτή είναι μια ατυχία για εμάς. Ο παίκτης ένιωσε κάτι, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα αλλά συνέχισε να αγωνίζεται, οπότε μπορείτε να καταλάβετε τι χαρακτήρας είναι. Ο Αμεόμπι θα αποτελέσει σημαντκή απώλεια για εμάς και οι οπαδοί μας θα δούνε πόσο σημαντικός είναι όταν δε βρίσκεται κοντά μας», δήλωσε για τον παίκτη του ο έμπειρος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.