Άρσεναλ: Επιστρέφει ο Γουίλοκ

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, αποκάλυψε πως ο Τζο Γουίλοκ θα επιστρέψει στην Άρσεναλ και θα παραμείνει στο Λονδίνο την επόμενη σεζόν.

Ο 21χρονος μετακόμισε στην Νιουκάστλ με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο πετυχαίνοντας 7 γκολ σε 10 ματς που ξεκίνησε στην 11αδα. Ο προπονητής της Νιουκάστλ, Στιβ Μπρους, δήλωσε πως επιθυμεί να υπογράψει και να μονιμοποιεί στον βορρά ο νεαρός, όμως ο Αρτέτα δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον διεθνή με την Εθνική Αγγλίας κάτω των 21 ετών, αλλά ούτε να τον ξαναδώσει δανεικό.

“Έχει συμβόλαιο και θα βρίσκεται εδώ μαζί μας, αυτό είναι σίγουρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Ήταν σπουδαία και πολύ σημαντική η διαφορετική εμπειρία που έζησε. Άρπαξε και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία με εκπληκτικό τρόπο. Θα επιστρέψει κοντά μας, θα συζητήσουμε και θα σχεδιάσουμε παρέα το μέλλον του” δήλωσε ο Ισπανός μάνατζερ των κανονιέρηδων.

Ο Γουίλοκ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023. Πέτυχε 3 γκολ στην Ευρώπη με την φανέλα της Άρσεναλ και μετακόμισε στη Νιουκάστλ όπου σκόραρε στο ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο κόντρα στη Σαουθάμπτον (3-2) και αργότερα έβαλε ακόμα 6 γκολ για να βοηθήσει τον σύλλογο να παραμείνει στην κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.