Λίβερπουλ: Σε θέση Champions League ύστερα από 102 ημέρες!

Η εκτός έδρας επί της Μπέρνλι, φέρνει το σύνολο του Κλοπ στην 4η θέση έχοντας στα χέρια τoυ εισιτήριο για το CL για πρώτη φορά από τις αρχές Φεβρουαρίου.

H αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει η Λίβερπουλ εδώ και 4 αγωνιστικές με ισάριθμες νίκες (Σαουθάμπτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι) φέρνει τους πρωταθλητές του 2020 στην πρώτη τετράδα ύστερα από πολύ καιρό.

Για την ακρίβεια ύστερα από 102 ημέρες, αφού στις 7 Φεβρουαρίου (εντός έδρας συντριβή με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι) ήταν η προηγούμενη φορά που κατείχε την τέταρτη θέση, προτού αρχίσει η αγωνιστική πτώση.

Τώρα όμως κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού έχει την ίδια συγκομιδή με τη Λέστερ, ωστόσο υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων (+24 έναντι +20 των «αλεπούδων») επομένως μια εντός έδρας νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας την προσεχή Κυριακή στο «Άνφιλντ», εν τη παρουσία φιλάθλων, θα της δώσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Tην ίδια ώρα η Λέστερ φιλοξενεί την Τότεναμ που «καίγεται» για βαθμούς αφού δεν έχει σίγουρο το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Τσέλσι με 67 βαθμούς πηγαίνει στο Μπέρμιγχαμ για τον αγώνα με την Άστον Βίλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.