Σάουθαμπτον – Φούλαμ 3-1: Έλαμψε ο Τέλα (hls)

Ο νεαρός μέσος της Σάουθαμπτον βοήθησε την ομάδα του σημαντικά να φτάσει στην δίνοντας μια ασίστ και σημειώνοντας το πρώτο γκολ ως επαγγελματίας.

Η Σάουθαμπτον υποδέχτηκε την Φούλαμ στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 3-1.

Το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν κάποιες πιο σημαντικές στιγμές και σαφώς τα τρία τέρματα που σημείωσαν, ενώ στην άλλη πλευρά η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ πάλεψε, είχε την κατοχή της μπάλα αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω από το να μειώσει στο σκορ.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 27ο λεπτό από τον Άνταμς μετά από ασίστ του Πρόους με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το συγκεκριμένο να είναι το μοναδικό τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε περισσότερος ρυθμός και τρία ακόμη γκολ. Το πρώτο ήρθε με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα από τον Τέλα μεγαλώνοντας την απόσταση ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Φούλαμ όμως να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι ένα τέταρτο αργότερα με το γκολ του Καρβάλιο και να δίνει εκ νέου ενδιαφέρον στο ματς.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους που προέκυψαν αφού η Φούλαμ έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης και σκόραραν ένα ακόμη τέρμα με τον Γόλκοτ που διαμόρφωσε και το τελικό 3-1 στο 82ο λεπτό.

H Σάουθαμπτον με αυτή την νίκη έφτασε τους 43 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Λιντς ενώ η ήδη υποβιβασμένη Φούλαμ παρέμεινε στους 27 πόντους και την επόμενη υποχρέωση της είναι στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός εδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.