Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σιτι 3-4 : “Ρεσιτάλ” χωρίς άγχη

Σε ένα θεαματικό και χορταστικό, παραγωγικά, παιχνίδι η Μάντσετσερ Σίτι επικράτησε με 4-3 στο Νιούκαστλ σημειώνοντας την 12η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας ως κορυφαίο τον 21χρονο Φεράν Τόρες!

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε εκ του ασφαλούς με επιθετική άνεση κι αμυντική αφέλεια στο Νιούκαστλ κι αυτό φάνηκε από την αρχή καθώς οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έψαχναν το γκολ με δημιουργικό πνεύμα, δίχως να νοιάζονται και τόσο για τα μετόπισθεν.

Το συγκεκριμένο σκηνικό βοήθησε, ασφαλώς, τις “καρακάξες” να παίξουν σαν ποδοσφαιρικά… αρπακτικά, στην κόντρα, προτάσσοντας μια αξιέπαινη ανταγωνιστικότητα σε ένα ματς αν μη τι άλλο χορταστικό για τους λάτρες του θεάματος. Κρίμα, που κι αυτό το παιχνίδι να μην το βλέπουν ούτε οι… καρακάξες, στις εξέδρες του “Σεντ Τζέϊμς παρκ” του Αγγλικού βορρά!

Το σκορ άνοιξε ο Σουηδός Κράφτ στο 25′ για να απαντήσει “δις” η Σίτι με τους Ζάο Κανσέλο και Φεράν Τόρες σε ένα παραγωγικό τρίλεπτο (39′ – 42′). Η Νιούκαστλ έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με εύστοχο χτύπηκα πέναλτι του Ζοέλιγκτον!

Στο ίδιο σενάριο με το 1ο μέρος της παράστασης, ανέβηκε ο ρυθμός και στο 2ο ημίχρονο, όταν προηγήθηκαν εκ νέου οι γηπεδούχοι στο 62’με τον Γουίλοκ. Ο Φεράν Τόρες έφερε άλλη μια ανατροπή στα δεδομένα του ματς – αν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο, έτσι όπως έπαιζαν οι δύο ομάδες – όταν στο 64ο και 66ο λεπτό έφερε το σκορ στο 3-4!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.