Τσέλσι-Άρσεναλ: Μεγάλο διπλό για τους “Κανονιέρηδες” (hls)

Νίκη που τη κρατά ζωντανή στην υπόθεση Ευρώπη πέτυχε η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Η Άρσεναλ, επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι εκτός έδρας στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι, χάρις σε γκολ του Σμιθ Ρόου στο 16ο λεπτό έφτασαν τους 55 βαθμούς (έναν πίσω από τη Τότεναμ και δύο πίσω από τη Λίβερπουλ). Επί του παρόντος βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας και μπήκαν δυνατά στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισητηρίου για την επόμενη χρονιά.

Από την άλλη πλευρά, παρότι η Τσέλσι ήταν ανώτερη σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχε την κατοχή και δημιούργησε περισσότερες τελικές, δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό.

Η ομάδα του Τούχελ έχει σχεδόν εξασφαλίσει την έξοδο στο UEFA Champions League για την επόμενη σεζόν και σαφέστατα έχει το μυαλό της στον τελικό με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι “μπλε” με αυτή την ήττα κρατούν σε αγωνία τον Ολυμπιακό, όσον αφορά στο αν θα βρεθεί στο 1ο προκριματικό γκρουπ του UCL ή στο 2ο

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα (78′ Ζιγές), Τιάγκο Σίλβα, Ζουμά, Τζέιμς, Γκίλμουρ (46′ Χάντσον-Οντόι), Ζορζίνιο, Τσίλγουελ, Μάουντ, Χάβερτς (65′ Ζιρού), Πούλισικ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Μαρί, Σακά (66′ Μπεγερίν (88′ Τσέιμπερς)), Ελνένι, Παρτέι, Τίρνι, Σμιθ-Ρόου, Έντεργκααρντ, Ομπαμεγιάνγκ (79′ Λακαζέτ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.