Mαν. Γιουνάιτεντ-Λέστερ 1-2: Οι «αλεπούδες» έδωσαν το πρωτάθλημα στη Σίτι! (hls)

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς επικράτησε της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα οι «πολίτες» πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος!

Η Λέστερ έκανε τη δική της δουλειά επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» κατακτώντας τρίποντο Champions League, αλλά έκανε δουλειά και για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία από σήμερα πανηγυρίζει το 7ο πρωτάθλημα στην ιστορία της!

Το πρώτο 15λεπτο του αγώνα ανήκει στο νέο αίμα του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τον 19χρονο Τόμας να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 10’ και τον επίσης 19χρονο Γκρίνγουντ να απαντά με άψογο τελείωμα 5 λεπτά αργότερα.

Το σύνολο του Ρότζερς είχε τις καλύτερες ευκαιρίες και τελικώς πήρε το πολύτιμο τρίποντο χάρη στο γκολ του Σογιουντζού στο 66’.

Οι «αλεπούδες» ύστερα από 36 αγώνες είναι στην τρίτη θέση με 66 βαθμούς, έχοντας διαφορά 8 βαθμών από την 5η θέση, στην οποία βρίσκεται η Γουέστ Χαμ με ματς λιγότερο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουίλιαμς, Μπαγί, Τουανζέμπε, Τέλες, Φαν ντε Μπέικ, Μάτιτς, Ντιαλό (79’ Μπρούνο Φερνάντες), Μάτα, Ελάνγκα (66’ Ράσφορντ), Γκρίνγουντ (66’ Καβάνι)

Προπονητής: Όλε Γκούναρ Σόλσκερ

Λέστερ: Σμάιχελ, Καστάν, Φοφανά, Σογιουντζού, Όλμπράιτον, Εντιντί, Τίλεμανς, Τόμας, Πέρεθ (65’ Μάντισον), Ιχεανάτσο, Βάρντι (80’ Τσαντούρι)

Προπονητής: Μπρένταν Ρότζερς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.