Αντσελότι: “Καλύτερη η Premier League από την Serie A”

Ο Κάρλο Αντσελότι εξηγεί γιατί η Premier League είναι καλύτερη από τη Serie A, επιμένει πως το εγχείρημα της Super League ήταν ένα λάθος, αλλά θεωρεί άδικο να τιμωρηθούν οι ''επαναστάτες''.

”Η Premier League είναι πολύ ανταγωνιστική. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν τις ομάδες τους ανώτερες από εκείνες της Serie A. Υπάρχουν πάρα πολλές τακτικές στην Ιταλία, οι οποίες οδηγούν σε λιγότερη ένταση. Η Premier League έχει τους καλύτερους παίκτες και τους καλύτερους προπονητές” , δήλωσε ο Άνσελοτι στη Corriere dello Sport.

”Η ποιότητα κάνει τη διαφορά και το κόστος ποιότητας. Κορυφαίοι σύλλογοι υπέφεραν λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να υπογράψει τους Ρούμπεν Ντίας, Φεράν Τόρες και Άκε. Η Τσέλσι ξόδεψε πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψει τους Βέρνερ, Χάβερτς, Τσίλγουελ και Ζιγιάς, ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν έκαναν καμία μεταγραφή”

Ωστόσο, ο προπονητής της Έβερτον παραμένει εναντίον της ευρωπαϊκής Super League.

«Είναι ωραίο να μιλάς για το ποδόσφαιρο ως επιχείρηση γιατί αξίζει περίπου 25 δισεκατομμύρια ευρώ, αυτό διάβασα. Παρ ‘όλα αυτά, δεν εκτιμώ ιδιαίτερα όταν η επιχείρηση σκοτώνει την αθλητική αξία. Ήμουν και παραμένω εναντίον της Σούπερ Λιγκ”.

Η UEFA σκέφτεται να τιμωρήσει τις Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Μίλαν από τις ευρωπαϊκού διοργανώσεις καθώς δεν έχουν εγκαταλείψει επίσημα το εγχείρημα.

“Δεν νομίζω ότι μπορούν να το κάνουν. Οι απαγορεύσεις θα είχαν αρνητικό αντίκτυπο στους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές, και τους ανθρώπους που ήταν ενάντια. Θα ήταν άδικο. Οι οπαδοί και οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Γιατί πρέπει να τιμωρηθούν; Και πώς θα αντιδράσει η τηλεόραση δεδομένου ότι έχουν ήδη αγοράσει τα δικαιώματα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις;”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.