Υπέρ των διαδηλωτών του Μάντσεστερ ο Νέβιλ!

Αν και ο Γκάρι Νέβιλ καταδίκασε τις σκηνές χάους στο Μάντσεστερ και τα επεισόδια που προκάλεσαν χούλιγκαν της Γιουνάιτεντ, δεν παρέλειψε να ταχθεί υπέρ των διαδηλωτών.

Αν και ο Γκάρι Νέβιλ καταδίκασε τις σκηνές χάους στο Μάντσεστερ και τα επεισόδια που προκάλεσαν χούλιγκαν της Γιουνάιτεντ, δεν παρέλειψε να ταχθεί υπέρ των διαδηλωτών. Μάλιστα ο παλαίμαχος άσος των “κόκκινων διαβόλων” ανέφερε ότι όλοι οι φίλαθλοι θα έπρεπε να ενωθούν μετά την κίνηση των οπαδών της Γιουνάιτεντ!

“Δεν πίστευα ποτέ ότι ήταν εξαιρετικοί ιδιοκτήτες, αλλά έχω δει ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και χειρότεροι ιδιοκτήτες από την οικογένεια Γκλέιζερ. Πιστεύω ωστόσο ότι όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου θα πρέπει να ενωθούν απόψε πίσω από αυτό που έκαναν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό που έκαναν ήταν επικίνδυνο για το αγγλικό ποδόσφαιρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Προσπάθησαν να αποχωρήσουν και να δημιουργήσουν μία κλειστή λίγκα που θα προκαλούσε πείνα σε αυτή τη χώρα σε κάθε άλλον ποδοσφαιρικό σύλλογο”, ανέφερε αρχικά ο Γκάρι Νέβιλ στο σχόλιο που έκανε στο Skysports και πρόσθεσε:

“Αυτοί οι 15 σύλλογοι που θα έφτιαχναν την European Super League, θα έφευγαν από τα πρωταθλήματά τους και ουσιαστικά θα κατέστρεφαν την πυραμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το σημαντικότερο, είναι ασυγχώρητο αυτό που έκαναν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.