ΟΠΑΠ Game Time: Ο Αντρέα Παλομπαρίνι αναλύει τη Serie A και το ντέρμπι Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τις αλλαγές στην κορυφή του ιταλικού και γαλλικού πρωταθλήματος

Η Κυριακή του Πάσχα έχει μεγάλα παιχνίδια στην Premier League, τη Serie A και τη Ligue 1 και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Αντρέα Παλομπαρίνι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2/5, 18:30). Εξηγεί πού θα κριθεί το παιχνίδι, ποια είναι τα υπέρ και τα κατά των δύο αντιπάλων και γιατί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Ιταλικής καταγωγής, ο Αντρέα Παλομπαρίνι, «γυρίζει» στα γνωστά του λημέρια και μιλάει για τη Serie A. Εξηγεί πώς η Ίντερ κατάφερε να σταματήσει την κυριαρχία της Γιουβέντους, η οποία κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να μην μείνει εκτός Champions League. Αναλύει τον αγώνα Ουντινέζε-Γιουβέντους (2/5, 19:00) και προβλέπει αλλαγές στη «Γηραιά Κυρία» στο τέλος της σεζόν.

Μιλάει ακόμα για το ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος Μονακό-Λυών (2/5, 22:00) και τη συναρπαστική μάχη που γίνεται στην κορυφή της Ligue 1. Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, μετά την Ιταλία, να γίνει εφέτος η ανατροπή και στη Γαλλία και να χάσει τον τίτλο η Παρί Σεν Ζερμέν.

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.