Λίντς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0: «Βλέπει» την Σίτι από το μείον 10

Ανούσια υπεροχή της Γιουνάιτεντ που έμεινε στο 0-0 και «βλέπει» την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα της, Σίτι να προηγείται με διαφορά 10 βαθμών προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε το γνώριμο άσχημο πρόσωπο της, στην έδρα της Λίντς, το γήπεδο «Έλαντ Ρόουντ» και το ισόπαλο αποτέλεσμα, χωρίς γκολ (0-0), άφησε τους «κόκκινους διαβόλους» (67β.), δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σίτι (77β.), ύστερα από την 33η αγωνιστική της Premier League. Oι φιλοξενούμενοι δεν είχαν δημιουργία παιχνιδιού, απέναντι στην δυνατή άμυνα της Λίντς που έπαιξε για το γόητρο της και στην φετινή περίοδο, δεν έχει ηττηθεί από καμία μεγάλη ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος (εκκρεμεί το παιχνίδι με την Τόττεναμ. H Λίντς βρίσκεται στην 9η θέση με 47 βαθμούς.

Η Γιουνάιτεντ δεν είχε βοήθεια ούτε από τον…πάγκο της και τον Όλεγκ Σόλσκιερ που έκανε αλλαγή τον αναποτελεσματικό Ράσφορντ στο 88′ και περίμενε από τον αντικαταστάτη του, Καβάνι να σκοράρει στα 6 λεπτά που αγωνίσθηκε…

Η Γιουνάιτεντ είχε την καλύτερη ευκαιρία της για να σκοράρει σε στημένη φάση, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΛΙΝΤΣ: Μέσλιερ, Αϊλινγκ, Γιορέντε, Στρούκ, Αλιόσκι, Κόστα (72’ Κλιχ), Ντάλας, Ρόμπερτς (77’ Κοχ), Χάρισον (68’ Ποβέντα), Μπάμφορντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Χέντερσον, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σό, Μακ Τομινέι, Φρέντ, Τζέιμς (76’ Πογκμπά), Φερνάντεθ, Ράσφορντ (85’ Καβάνι), Γκρίνγουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.