Κλοπ: “Αποφασίζουν χωρίς να ρωτήσουν προπονητές και ποδοσφαιριστές”

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ που θα περιλαμβάνει 36 ομάδες και περισσότερα παιχνίδια, το οποίο θα πάρει σάρκα και oστά από τη σεζόν 2024-25 με βάση την απόφαση της UEFA, τονίζοντας ότι όλοι αποφασίζουν χωρίς να ρωτήσουν τους προπονητές και τους παίκτες.

Αντίθετος με την απόφαση της ομοσπονδίας που θέλει να προσθέσει και άλλους συλλόγους για να συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ο Γερμανός τεχνικός.

Μάλιστα ο Κλοπ εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Νιουκάστλ (24/4, 14:30μ.μ) ότι όλα αυτά γίνονται στον βωμό του χρήματος.

«Δεν γίνεται να εμφανίζονται πάντα περισσότεροι αγώνες. Είναι πολύ καλό που η νέα Super League είναι εκτός, αλλά το νέο Champions League δεν είναι υπέροχο. Δέκα παιχνίδια αντί για έξι και χωρίς ιδέα πότε να γίνονται. Οι μόνοι που δεν ρωτήθηκαν ποτέ είναι οι προπονητές, οι παίκτες και οι φίλαθλοι. Η UEFA δεν μας ρώτησε, η Super League δεν ζήτησε τη γνώμη μας. Όπως πάντα, λένε απλώς «παίξτε περισσότερα παιχνίδια». Ποιος είναι ο λόγος για το νέο Champions League; Τα χρήματα … », δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ, στη συνέχεια δήλωσε:

«Ξέρω ότι είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να αναρωτιούνται “πώς μπορούμε να συνεχίσουμε;”, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Ως ομάδα πρέπει να επικεντρωθούμε στα πράγματα που κάνουμε, όπως το ποδόσφαιρο. Αυτό κάνουμε. Γνωρίζω τους ιδιοκτήτες, τους γνωρίζω έξι χρόνια. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές που μπορεί να μην έχουν πάρει τη σωστή απόφαση, αυτή τη φορά σίγουρα, αλλά δεν αλλάζει τα πράγματα για μένα. Προτιμώ να αντιμετωπίζω τα προβλήματα με άτομα που γνωρίζω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.