Άστον Βίλα: Ζητάει αφαίρεση βαθμών από τις έξι της ESL

Η διοίκηση της Άστον Βίλα ζητάει από την αγγλική ομοσπονδία να προχωρήσει στην αφαίρεση βαθμών από τις έξι ομάδες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στην European Super League.

Η ανακοίνωση της διοίκησης των “χωριατών” αναφέρεται και στις κινήσεις που κάνει η αγγλική κυβέρνηση σε νομοθετικό επίπεδο, ώστε να αποτραπεί ενδεχόμενη νέα προσπάθεια για δημιουργία κλειστής λίγκας στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Άστον Βίλα στέκεται δίπλα σε τις ομάδες, του φίλους και ολόκληρη την οικογένεια του ποδοσφαίρου που έχουν καταδικάσει τα σχέδια για τη δημιουργία της λεγόμενης European Super League Δεν είμαστε ανόητοι αφήνοντας τα όνειρα των οπαδών της Άστον Βίλα να επηρεαστούν από αυτό το απαίσιο σχέδιο. Συνεργαζόμενοι με τα μέλη της Premier League και του Διοικητικού Συμβουλίου, έχουμε συμφωνήσει από σήμερα να εξετάσουμε μια σειρά κυρώσεων εναντίον εκείνων των συλλόγων και των στελεχών τους που εμπλέκονται. Είμαστε καθησυχασμένοι από τη θέση της βρετανικής κυβέρνησης και το φάσμα των υπό εξέταση νομοθετικών επιλογών για να κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να αποτρέψουμε την υλοποίηση αυτού του συστήματος”.

Το σχετικό tweet:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.