Επίσημη η αποχώρηση του Γούντγουορντ από τη Γιουνάιτεντ (pic)

Η παραίτηση του Εντ Γούντγουορντ από τη θέση του εκτελεστικού αντιπροέδρου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημη από το βράδυ της Τρίτης.

Μετά από 16 χρόνια ο Εντ Γούντγουορντ στο τέλος της χρονιάς θα αποτελέσει παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη θέση του εκτελεστικού αντιπροέδρου του κλαμπ, θέση στην οποία βρίσκεται από το 2012.

Είμαι πολύ περήφανος που υπηρέτησα την Γιουνάιτεντ και είναι τιμή μου να δουλεύω για τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο τα τελευταία 16 χρόνια” είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Γούντγουορντ για να προσθέσει: “Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση για το μέλλον και μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσω στο τέλος του έτους“.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ είπε επίσης: “Έχουμε ξοδέψει περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο λίρες στην ομάδα κατά την παρουσία μου εδώ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι παίκτες μας υπό την καθοδήγηση του Σόλσκιερ” και κατέληξε: “Ήθελα να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας με την παρουσία μου στην ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος πως θα γίνει στο μέλλον καθώς έχουμε βάλει τις βάσεις για να συμβεί“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.