Εuropean Super League: Επικός καυγάς Κλοπ – Νέβιλ!

H δήλωση του Γκάρι Νέβιλ που εκνεύρισε τον Γιούργκεν Κλοπ και η απάντηση του Άγγλου σχολιαστή.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας και νυν σχολιαστής του SkySports, αντέδρασε έντονα στην είδηση της συμμετοχής 6 αγγλικών ομάδων στην European Super League.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα καταφέρθηκε ειδικά εναντίον της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, τονίζοντας για τους «ρεντς» ότι πλέον ο ύμνος «You’ll Never Walk Alone» δεν τους εκφράζει λόγω των κινήσεων των ιδιοκτητών τους.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ απάντησε σε έντονο ύφος στον Νέβιλ μετά την ισοπαλία της ομάδας του με τη Λιντς για την Πρέμιερ Λιγκ:

«Θα πρέπει να απαγορευτεί στον Γκάρι Νέβιλ να μιλά για το ‘’You’ll Never Walk Alone’’. Εμείς έχουμε το δικαίωμα να το τραγουδήσουμε, είναι ο ύμνος μας, όχι ο δικός του. Δεν τον καταλαβαίνει άλλωστε. Εγώ δεν μιλάω έτσι για άλλες ομάδες. Μπορούμε να είμαστε συναισθηματικοί, ούτε εμένα μου αρέσουν όλα αυτά που ακούγονται, αλλά μακάρι ο Γκάρι Νέβιλ να βρισκόταν σε μία θέση ευθύνης και όχι μόνο όπου υπάρχουν τα περισσότερα λεφτά. Είτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε στο Sky, είναι εκεί που υπάρχουν τα περισσότερα χρήματα. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά που γίνονται, είμαστε στην ίδια κατάσταση με όλους, παίρνουμε πληροφορίες και την ίδια ώρα έπρεπε να προετοιμαστούμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι άδικο να μας φέρονται έτσι».

Η απάντηση του Νέβιλ ήταν άμεση: 

«Γιατί δεν είναι δίκαιο; Έχω προσβάλλει αρκετές φορές τη Λίβερπουλ στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν ήταν προσβολή για τη Λίβερπουλ. Δεν ξέρω γιατί κατοικώ μέσα στο κεφάλι του Κλοπ, δεν ξέρω τι τον πείραξε. Μίλησα παθιασμένα για το ποδόσφαιρο και την προστασία του σε αυτή τη χώρα. Η μεγαλύτερη απογοήτευσή μου είναι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, νομίζω ότι άσκησα ίδια κριτική και στις δύο ομάδες. Μιλάει για θέσεις ευθύνης, ήμουν 25 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 11 στο Sky, δούλεψα σκληρά γι΄αυτό. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, ούτε πήγα εκεί που ήταν τα πολλά λεφτά. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν με ρώταγε κάθε χρόνο αν ήθελα να μείνω στην ομάδα. Δίνω δουλειά σε 600 άτομα στην πόλη. προσπάθησα να τους φροντίσω στη διάρκεια της πανδημίας, αυτό δεν είναι αρκετή ευθύνη γι΄αυτόν; Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη Λίβερπουλ, μην παρεξηγηθώ, δεν έχω πρόβλημα με τον Γιούργκεν Κλοπ και μου αρέσει η ομάδα του. Όμως το γεγονός ότι είναι ευερέθιστος, δείχνει ότι τον έχει απογοητεύσει η διοίκηση της ομάδας του, οι ιδιοκτήτες τον έριξαν κάτω από το λεωφορείο. Για να είμαστε δίκαιοι, το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Όλο αυτό που γίνεται το μισεί ακόμα περισσότερο απ΄ότι εγώ κι εσείς, γιατί πηγαίνει ενάντια σε όλα όσα πιστεύει. Τον έχει απογοητεύσει η ιδιοκτησία της ομάδας του, όπως και τους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.