Λιντς – Λίβερπουλ 1-1: Ο Γιορέντε της στέρησε την 4αδα (hls)

Η Λίβερπουλ κόλλησε στον Έλαντ Ρόουντ απέναντι στη Λιντς που ήταν ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε αήττητη για 5η σερί αγωνιστική. Το γκολ του Ισπανού στόπερ 3 λεπτά πριν από το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κερδίσει για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως δεν κατάφερε να προσπεράσει την Τσέλσι και να πιάσει τη Γουέστ Χαμ στους 55 βαθμούς. Με τους Μοχάμεντ Σαλάχ (μπήκε στο 70′) και τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα στον πάγκο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ανώτερη από την ομάδα του Μπιέλσα μονάχα στο πρώτο μέρος.

Το γκολ του Σάντιο Μανέ έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο (0-1, 31ο λεπτό), με τον Σενεγαλέζο να σκοράρει το 8ο φετινό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ (πέρσι έβαλε 18). Στο δεύτερο ημίχρονο η Λιντς αποφάσισε να παίξει και επίθεση με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο Άλισον σε δύσκολες και σπουδαίες επεμβάσεις. Η κατοχή πήγε μέχρι και στο 80% για τους γηπεδούχους με τη Λίβερπουλ να παρουσιάζεται αρκετά κουρασμένη. Η Λιντς άγγιξε την ισοφάριση με τον Μπάμφορντ να σημαδεύει το δοκάρι στη κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων στο 75ο λεπτό.

Η Λίβερπουλ βρήκε χώρους και θα μπορούσε να σφραγίσει το διπλό όμως ο Μελιέ όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών, ενώ ο Σαλάχ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία πέντε λεπτά πριν το φινάλε να το κλείσει. Στο 87ο λεπτό ο Ισπανός αμυντικός Γιορέντε ισοφάρισε μετά από εκτέλεση του κόρνερ του Χάρισον και έγραψε το 1-1 με παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ. Την ερχόμενη αγωνιστική η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Άνφιλντ τη Νιουκάστλ (24/4, 14.30), ενώ η Λιντς έχει ξανά δύσκολο έργο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της (25/4, 16.00).

Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μελιέ, Έιλινγκ, Γιορέντε, Στρούικ, Αλιόσκι, Φίλιπς, Ρόμπερτς (86′ Πάμπλο Ερνάντεθ), Χάρισον Ντάλας, Έλντερ Κόστα (67′ Ποβέντα), Μπάμφορντ

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον Μπέκερ, Κάμπακ, Φαμπίνιο, Αλεξαντερ – Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Τιάγκο, Βαινάλντουμ, Μανέ (71′ Σαλάχ), Φιρμίνιο, Ζότα (81′ Όξλεϊντ – Τσάμπερλεϊν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.