Μουρίνιο : “Ξέρω γιατί χάσαμε βαθμούς έχοντας το προβάδισμα”

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Παρασκευής (16/4) με την Έβερτον, αναφέρθηκε στους βαθμούς που έχασε η ομάδα του από θέση πλεονεκτήματος.

Η Τότεναμ φιλοξενείται τη Παρασκευή (16/4, 22:00) από την Έβερτον για την Premier League. Οι ”Spurs”, μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1 με ανατροπή), έχουν χάσει πλέον 18 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα σε παιχνίδια που είχαν βρεθεί μπροστά στο σκορ. Η δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά τη Μπράιτον, που έχει απωλέσει συνολικά 20.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός στη σημερινή (15/4) συνέντευξη Τύπου και έδωσε τη δική του εξήγηση :

“Ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Αλλά δεν πρόκειται να το συζητήσω. Ξέρω επίσης όμως, πως μπορείς να το δεις και από μια διαφορετική πλευρά. Η ομάδα ξεκινάει τα παιχνίδια καλά και αυτό είναι κάτι θετικό. Βέβαια, συμφωνώ ότι το γεγονός αυτό εμπεριέχει κάποια αρνητικά.”

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, αναφέρθηκε βέβαια και στην προσεχή αναμέτρηση με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ καθώς και στη μάχη για την Ευρώπη, λέγοντας :

“Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η απόσταση στη βαθμολογία μεταξύ των δύο ομάδων είναι μικρή. Η Έβερτον έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Θα παλέψουν και αυτοί και άλλα κλαμπ για τη καλύτερη θέση. Είμαστε πολλά κλαμπ σε κοντινή απόσταση βαθμολογικά. Κάποια με περισσότερους πόντους και κάποια με λιγότερους, αλλά με ακόμα 20 πόντους να διεκδικούνται, νομίζω είναι όλα ανοιχτά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.