Κρ. Πάλας – Τσέλσι 1-4: Επιστροφή στις νίκες με περίπατο (hls)

Η Τσέλσι με πρωταγωνιστή τον Χάβερτς «καθάρισε» από νωρίς τη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «μπλε» αν και έκαναν rotation ενόψει Πόρτο δε συνάντησαν κανένα απολύτως πρόβλημα και επέστρεψαν στην πρώτη τετράδα, απ’ όπου είχαν βγει μετά τη νίκη της Λίβερπουλ νωρίτερα. Η Πάλας επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο αγωνιστικές αλλά δεν δείχνει να είναι σε άμεσο κίνδυνο όσον αφορά την παραμονή.


O Τόμας Τούχελ αποφάσισε να τοποθετήσει σε θέση φορ τον Κάι Χάβερτς αφήνοντας στον πάγκο Βέρνερ, Ζιρού και Έιμπραχαμ, απόφαση για την οποία ο συμπατριώτης του τον δικαίωσε απόλυτα με γκολ και ασίστ.

Oι «μπλε» έκαναν το ιδανικό ξεκίνημα καθώς στο δεκάλεπτο ήταν ήδη μπροστά με 0-2. Αρχικά στο 8′ οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν την μπάλα πιέζοντας, ο Χάντσον – Οντόι βρήκε στην περιοχή τον Χάβερτς και αυτός με ψύχραιμο τελείωμα έγραψε το 0-1, για το μόλις δεύτερο γκολ του στην Πρέμιερ Λιγκ.


Μόλις 102 δευτερόλεπτα αργότερα, o σκόρερ του πρώτου γκολ έγινε προμηθευτής, δίνοντας ασίστ για τον Πούλισιτς που πέτυχε το 0-2 από κοντά με ωραίο αριστερό σουτ.

Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-3 με τον Χάβερτς να κάνει καταπληκτική προσπάθεια αλλά τον Γουάιτα να του λέει «όχι» σε τετ-α-τετ.
Το τρίτο γκολ ήρθε όμως στο ημίωρο για την ομάδα του Τούχελ, με τον Μάουντ να εκτελεί φάουλ και τον Ζουμά να σκοράρει με το κεφάλι από κοντά.

Τα τελευταία λεπτά του α’ μέρους και τα πρώτα του β’ κύλισαν χωρίς προβλήματα για την Τσέλσι, με την Πάλας να μην κάνει ούτε μία τελική σε μία ώρα αγώνα! Ωστόσο στο 63′ ο Σκλουπ (που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή) έβγαλε μία σέντρα από αριστερά και ο Μπεντέκε μείωσε για τους «αετούς» από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά.

H Tσέλσι όμως πήρε ξανά τα ηνία και στο 78′ μετά από μία γρήγορη αντεπίθεση ο Πούλισιτς έγραψε το 1-4 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.


ΚΡ. ΠΑΛΑΣ (Χότζον): Γουάιτα – Ουόρντ, Κουγιατέ, Κέιχιλ, Φαν Άανχολτ – Αγιού (76′ Τάουνσεντ), Μιλιβόγεβιτς, Ρίντεβαλντ (59′ ΜακΚάρθι), Εζέ (59′ Σκλουπ) – Μπεντέκε, Ζάχα.
ΤΣΕΛΣΙ (Τούχελ): Μεντί – Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Ρούντιγκερ – Χάντσον – Οντόι (76′ Ρις – Τζέιμς), Ζορζίνιο (61′ Καντέ), Κόβατσιτς (83′ Zιγιάς), Τσίλγουελ – Μάουντ, Πούλισιτς – Χάβερτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.