Λίβερπουλ-Άστον Βίλα 2-1: Απίστευτη ανατροπή! (hls)

Η Λίβερπουλ γύρισε... τούμπα το σημερινό (10/4) παιχνίδι με την Άστον Βίλα στο Άνφιλντ και πήρε τρίποντο από χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει να πιάσει θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα της Premier League

Το… μέταλλο της Λίβερπουλ είχε τον τελευταίο λόγο στη σημερινή (10/4) αναμέτρηση με την Άστον Βίλα στο Άνφιλντ. Οι “κόκκινοι” επικράτησαν 2-1, κάνοντας απίστευτη ανατροπή, καθώς αρχικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ, 0-1, οπότε χρειάστηκε να επιστρατεύσουν όλες τις δυνάμεις τους για να νικήσουν. Τελικώς τα κατάφεραν, μένοντας ζωντανοί στο κυνήγι μιας θέσης μέσα στην πρώτη πεντάδα της τελικής κατάταξης στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας στην Αγγλία, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43ο λεπτό με γκολ του Όλι Γουάτκινς. Έτσι, το ημίχρονο έκλεισε 0-1 και οι “κόκκινοι” ανέβηκαν στα… κάρβουνα. Στο δεύτερο μέρος έτρεξαν και τελικώς τα κατάφεραν να φτάσουν! Αρχικά, στο 57ο ο Σαλάχ έφερε το ματς στα ίσα και στις καθυστερήσεις (90ό+1′) ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ σκόραρε και έγραψε το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λίβερπουλ είχε 23 τελικές στο παιχνίδι αυτό, έναντι 9 της Άστον Βίλα, αλλά και 67% ποσοστό κατοχής της μπάλας, οπότε δικαίως έφτασε στους τρεις πόντους, αν και κινδύνεψε να μείνει με τον έναν. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα έπιασε τη Γουέστ Χαμ στους 52 βαθμούς, όμως, περιμένει και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων να δει, αν μείνει στην τέταρτη θέση που είναι τώρα ή όχι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.