Λάμπαρντ: “Είχα προτάσεις τις οποίες απέρριψα”

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποκάλυψε πως δέχτηκε προτάσεις από ομάδες, μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, τις οποίες απέρριψε.

Ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε πως οι συγκεκριμένες προτάσεις ήταν κολακευτικές, όμως δεν ήταν οι κατάλληλες, για το μέλλον του. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη θητεία του στους “μπλε” του Λονδίνου.

Αρχικά, ο Λάμπαρντ δήλωσε: “Ήταν εκπληκτικό για μένα το διάστημα που βρέθηκα στην Τσέλσι. Όλοι γνωρίζουν το πως αισθάνομαι για αυτό το σύλλογο. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο, από την επανεκκίνηση μέχρι την ημέρα που έφυγα ήταν οι φίλαθλοι. Ήξερα ως παίκτης την σημασία που είχαν για μένα και την επίδρασή τους στα παιχνίδια. Ήταν σαν να είχε κοπεί ένα κομμάτι της ομάδας. Διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα που κάνουν λόγο για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, είμαι πολύ ενθουσιασμένος”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις προτάσεις που δέχτηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα: “Το ποδόσφαιρο είναι μέσα στη ζωή μου για πάρα πολλά χρόνια, πρώτα ως παίκτης και μετά ως προπονητής. Ουδείς θέλει να χάνει τη δουλειά του. Όταν όμως ακολουθείς αυτή την καριέρα, μπορεί να συμβεί, ανεξάρτητα από το πόσο καλός πιστεύεις ότι είσαι. Τώρα έχω περισσότερο χρόνο στο σπίτι και είναι ωραίο που περιστοιχίζομαι από τα μέλη της οικογένειάς μου. Είχα κάποιες ευκαιρίες που προέκυψαν τις τελευταίες έξι εβδομάδες, τους δύο τελευταίους μήνες, που ήταν κολακευτικές. Δεν ήταν όμως οι κατάλληλες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.