Τόμας Τούχελ: «Έδειξαν πόσο σεβασμό έχουν ο ένας για τον άλλον»

Ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούχελ, δημοσιοποίησε τις σκέψεις του για το «θερμό» επεισόδιο της Κυριακής, μεταξύ Κέπα-Ρούντιγκερ.

Ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούχελ, δημοσιοποίησε τις σκέψεις του για το «θερμό» επεισόδιο της Κυριακής, μεταξύ Κέπα-Ρούντιγκερ. Οι δύο συμπαίκτες καυγάδισαν μετά από έναν σκληρό μαρκάρισμα του Γερμανού στον Ισπανό τερματοφύλακα, την επόμενη ημέρα από την ήττα της Τσέλσι με σκορ 5-2 από τη Γουέστ Μπρομ.

«Χρειάστηκε να παρέμβουμε, οπότε αυτή ήταν μία σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο Τούχελ την Τρίτη. «Ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα μεταξύ του Τόνι και του Κέπα. Έτσι ηρεμήσαμε αμέσως την κατάσταση. Η αντίδραση δεν ήταν σωστή. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά χειρίστηκαν την κατάσταση, ήταν καταπληκτική και έδειξαν πόσο σεβασμό έχουν ο ένας για τον άλλον».

Ο Τούχελ είπε ότι κανένας παίκτης δεν θα τιμωρηθεί, γιατί έλυσαν μόνοι τους την παρεξήγηση: «Το τακτοποίησαν αμέσως μετά την προπόνηση με έναν πολύ ειλικρινές, ταπεινό και πολύ άμεσο τρόπο. Αυτό μου έδειξε ότι έχουν πολύ καλό χαρακτήρα. Ο Τόνι (Ρούντιγκερ) το τακτοποίησε άμεσα και ήταν ένα δυνατό και γενναίο πράγμα που έπρεπε να κάνει».

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι αυτό το επεισόδιο δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Μπρομ την προηγούμενη ημέρα του συμβάντος, όπου ο Γερμανός τεχνικός μετά τη συντριβή, δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο σερί των 14 αγώνων του στον πάγκο της Τσέλσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.