Φαν Πέρσι: «Χαρούμενος στην Αγγλία»

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει η καριέρα του, ενώ τόνισε πως νιώθει χαρούμενος στην Αγλλία και θεωρεί πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει η καριέρα  του, ενώ τόνισε πως νιώθει χαρούμενος στην Αγλλία και θεωρεί πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Οι απαιτήσεις που έχουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ από τον Ολλανδό άσο, έχουν μεγαλώσει κατά πολύ μετά τη φυγή των Τσεσκ Φάμπρεγκας και Σαμίρ Νασρί. Πάντως το κακό εφετινό ξεκίνημα των «κανονιέρηδων» έχουν κάνει πολλούς να πιστεύουν πως ο Φαν Πέρσι είναι πολύ πιθανό να ψάξει για καλύτερη ομάδα στο κοντινό μέλλον με τον 28χρονο άσο να μην το επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να το διαψεύδει.

«Δε ξέρω τι θα κάνω, δε μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Ο καθένας έχει τη δικιά του ιστορία στο ποδόσφαιρο και μόνο με το τέλος της καριέρας του, μπορείς να δεις τι έχει πετύχει. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι πως πιστεύω ότι η Πρέμιερσιπ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και μου δίνει ότι θέλω. Στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει»,σχολίασε στα αγγλικά Μέσα ο Φαν Πέρσι. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.