Αμφίδρομο κίνητρο στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι

Η Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία συνεχίζεται την Τρίτη (3/12), με το πρώτο ματς της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής να διεξάγεται στο «Σέλχαστ Παρκ» ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και τη Γουέστ Χαμ.

Η Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία συνεχίζεται την Τρίτη (3/12), με το πρώτο ματς της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής να διεξάγεται στο «Σέλχαστ Παρκ» ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και τη Γουέστ Χαμ.

Ο Τόνι Πιούλις, στο ντεμπούτο του στους Λονδρέζους, δεν κατάφερε να πάρει καν βαθμό στο «Κάροου Ρόουντ» γνωρίζοντας την ήττα από τη Νόριτς με 1-0. Ο νέος προπονητής της Πάλας έχει ν΄ αντιμετωπίσει την απουσία, λόγω τιμωρίας, του χρήσιμου μέσου Μπολασιέ, ενώ εκτός είναι ο ομόλογός του Γκεντιουρά.

Μαρουάν Σαμάκ και Κάμερον Ζερόμ, λογικά, θα συνεχίζουν να έχουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων και συγκεκριμένα στην επίθεση. Ο Κάρλτον Κόουλ σκόραρε το 2-0, στη νίκη των «σφυριών» με 3-0 επί της Φούλαμ για τη 13η αγωνιστική, και πιέζει για μία θέση στο αρχικό σχήμα στο λονδρέζικο ντέρμπι. Για τους φιλοξενούμενους υπάρχουν οι απουσίες των Ουίνστον Ριντ, Άντι Κάρολ και Ρικάρντο Βαζ Τε, ενώ εκτός έμεινε και ο αμυντικός Μακ Κάρτνι.

Μετά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής η Κρίσταλ Πάλας έμεινε πάλι τελευταία με 7, μόλις, πόντους στο ενεργητικό τους. Είναι αήττητη εδώ και σχεδόν 20 χρόνια με τα «σφυριά» εντός, σε τέσσερις αγώνες. Το κακό για τους γηπεδούχους είναι πώς δεν μπορούν να φτάσουν εύκολα σε γκολ και νίκες, έχοντας χάσει τα 8 από τα τελευταία 10 ματς Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουέστ Χαμ παραμένει χαμηλά, στους 13 βαθμούς, με μία, μόλις νίκη εκτός έδρας τη φετινή σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.