Πίσω μπάζει

Η Λίβερπουλ δέχθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι τρία γκολ, τα οποία αυτή τη φορά της κόστισαν την ήττα με 3-1 από τη Χαλ.

Η Λίβερπουλ δέχθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι τρία γκολ, τα οποία αυτή τη φορά της κόστισαν την ήττα με 3-1 από τη Χαλ. Μία εβδομάδα μετά το 3-3 στο ντέρμπι της πόλης με την Έβερτον, οι «κόκκινοι» πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και γνώρισαν την πρώτη ήττα από τη Χαλ στην ιστορία των μεταξύ τους 17 πλέον αναμετρήσεων.

Οι «τίγρεις» πήραν το προβάδισμα στο 20′ με γκολ του Λίβερμουρ, ο οποίος νίκησε τον Μινιολέ με σουτ παρά την πίεση του Σκρτελ. Η «απάντηση» της Λίβερπουλ ήρθε άμεσα, με τον Τζέραρντ να ισοφαρίζει στο 27′ με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ και το ημίχρονο να λήγει με το σκορ στο 1-1.

Το δεύτερο μέρος ανήκε, ωστόσο, στους γηπεδούχους. Η Χαλ «χτύπησε» προς το τέλος και πήρε τη μεγάλη νίκη με γκολ του Μέιλερ στο 72′ και αυτογκόλ του Σκρτελ στο 87′. Η Χαλ πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» και απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, η Λίβερπουλ έχασε πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» της κορυφής.

Χαλ (Μπρους): ΜακΓκρέγκορ, Φιγκερόα, Ντέιβις, Μπρους, Χάντλστοουν, Κόρεν (66′ Ροζίνιορ), Αχμέντ Ελ Μοχαμαντί, Μέιλερ, Λίβερμουρ, Σάγκμπο (90′ Γράχαμ), Μπράντι (90’+2′ Μπόιντ)

Λίβερπουλ (Ρότζερς): Μινιολέ, Τουρέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Φλάναγκαν, Τζέραρντ, Λούκας Λέιβα, Μόουζες (74′ Λουίς Αλμπέρτο), Χέντερσον, Στέρλινγκ (66′ Φιλίπε Κουτίνιο), Σουάρες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.