Έως το 2013 στη Μάντσεστερ Γ. ο Παρκ

Έως το καλοκαίρι του 2013 θα παραμείνει στο «Όλντ Τράφορντ» ο Τζι Σουνγκ Παρκ, καθώς επέκτεινε γι' ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος.

Έως το καλοκαίρι του 2013 θα παραμείνει στο «Όλντ Τράφορντ» ο Τζι Σουνγκ Παρκ, καθώς επέκτεινε γι’ ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος. Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν τον Νοτιοκορεάτη μέσο από την Αϊντχόφεν το καλοκαίρι του 2005 και από τότε ο 30χρονος άσος μετράει 177 συμμετοχές με τη Γιουνάιτεντ.

«Ο Τζι είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας γι’ αρκετά χρόνια τώρα», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, σερ Άλεξ Φέργκιουσον, και συμπλήρωσε: «Διαθέτει σπουδαίες δυνατότητες και ενέργεια και τις τελευταίες σεζόν έχει προσθέσει την ικανότητα να σημειώνει σημαντικά γκολ σε μεγάλα παιχνίδια. Είναι ένα δημοφιλές μέλος της ομάδας και η εμπειρία του σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο είναι υπερπολύτιμη για τους νεώτερους παίκτες».

Από την πλευρά του, ο Παρκ, ο οποίος έγινε το 2009 ο πρώτος Ασιάτης που αγωνίστηκε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε: «Έχω απολαύσει κάθε λεπτό της παρουσίας μου στη Γιουνάιτεντ. Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέρος του συλλόγου σ’ αυτό το τελευταίο διάστημα της ιστορίας του, κατά το οποίο “χτίζεται” άλλη μια συναρπαστική νεανική ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω το ρόλο μου στη διατήρηση της Γιουνάιτεντ στην κορυφή του αθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.