Στην Τσέλσι ο Λουκάκου!

Το νέο μεγάλο όνομα του βελγικού ποδοσφαίρου απέκτησε η Τσέλσι.

Το νέο μεγάλο όνομα του βελγικού ποδοσφαίρου απέκτησε η Τσέλσι. Το Σάββατο ανακοινώθηκε ότι επήλθε συμφωνία με την Αντερλεχτ για την απόκτηση του Ρομελού Λουκάκου, του 18χρονου που εδώ και δύο χρόνια προαλείφεται ως ο “σταρ” του μέλλοντος. «Είναι κρίμα να αφήνουμε έναν παίκτη τον οποίον ανακαλύψαμε και εκπαιδεύσαμε, όμως η μεταγραφή αυτή είναι κέρδος και για εμάς και για τον ίδιο» είπε ο γενικός διευθυντής της Αντερλεχτ, Χέρμαν βαν Χόλσμπεεκ.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας από την πλευρά του, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι, υπογράμμισε: «Ο Λουκάκου είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση και είμαστε ικανοποιημένοι που θα έχουμε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο στην ομάδα μας».

Από τα 16 του ο Βέλγος, με καταγωγή από το Κονγκό, “βγάζει μάτια” στο πρωτάθλημα Βελγίου. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της περιόδου 2009/2010 με 15 γκολ, ενώ σημείωσε άλλα 16 στην περσινή σεζόν. Τα οικονομικά μεγέθη της συμφωνίας δεν δημοσιοποιήθηκαν, ωστόσο σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο η Τσέλσι επένδυσε περίπου 20εκ. ευρώ για τον Λουκάκου, ο οποίος έκλεισε τα 18 τον περασμένο Μάιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.