Αλαρντάις: «Θα ήθελα να το πάρει ο Τζέραρντ»

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ Σαμ Αλαρντάις υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της να σταματήσει τη Μάντσεστερ Σίτι για χάρη του Στίβεν Τζέραρντ!

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ Σαμ Αλαρντάις υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της να σταματήσει τη Μάντσεστερ Σίτι για χάρη του Στίβεν Τζέραρντ!

Οι «πολίτες» φιλοξενού την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ τα «σφυριά» και θέλουν έναν πόντο για να σφραγίσουν την κατάκτηση του τίτλου, όμως σε περίπτωση ήττας τους, η Λίβερπουλ θα πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1990 σε περίπτωση που κερδίσει τη Νιούκαστλ εντός έδρας.

Μιλώντας για την τελευταία αγωνιστική, ο Αλαρντάις τόνισε πως θα ήθελε να δει τον αρχηγό των «ρεντς» πρωταθλητή και γι’ αυτό οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα στο «Etihad», παρ’ όλο που οι Λονδρέζοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά.

«Από την πλευρά των ουδέτερων, νομίζω πως οι περισσότεροι θα ήθελαν να δουν τη Λίβερπουλ πρωταθλήτρια. Προσωπικά, θα ήθελα να δω τον Τζέραρντ να παίρνει τον τίτλο. Είναι το μόνο τρόπαιο που δεν έχει κατακτήσει με τη Λίβερπουλ, αλλά το άφησαν να γλιστρίσει από τα χέρια τους. Από πλευράς φόρμας και βαθμολογικής θέσης, η Σίτι είναι το φαβορί», είπε ο Άγγλος τεχνικός, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την ύπαρξη αρκετών πρώην παικτών της Λίβερπουλ (Ντάουνινγκ, Κάρολ, Κόουλ) στο ρόστερ της Γουέστ Χαμ:

«Νομίζω πως ο Άντι Κάρολ θα ήθελε να σκοράρει για μας σε αυτό το παιχνίδι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας. Ξέρουμε πως η Σίτι είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε μία φανταστική προσπάθεια για να τους στερήσουμε τον τίτλο. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στην έδρα τους, έχουν φανταστικούς παίκτες. Όμως οι δικοί μας παίκτες μπορούν να βγουν στο γήπεδο για να τα δώσουν όλα ξέροντας πως η ομάδα είναι ασφαλής στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε ας πάμε να χαλάσουμε το πάρτι της Σίτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.