Τέλος ο Χόλογουεϊ από την Κρίσταλ Πάλας

Λιγότερο από ένα χρόνο κράτησε η συνεργασία του Ίαν Χόλογουεϊ με την Κρίσταλ Πάλας, με τον Άγγλο τεχνικό ν΄ απομακρύνεται από τη θέση του προπονητή του λονδρέζικου συλλόγου την Τετάρτη (23/10).

Λιγότερο από ένα χρόνο κράτησε η συνεργασία του Ίαν Χόλογουεϊ με την Κρίσταλ Πάλας, με τον Άγγλο τεχνικό ν΄ απομακρύνεται από τη θέση του προπονητή του λονδρέζικου συλλόγου την Τετάρτη (23/10).

Μετά από οκτώ αγωνιστικές στην αγγλική Πρέμιερ η Πάλας σημείωσε μία νίκη σε οκτώ αγώνες, μετρώντας τρεις βαθμούς ως τώρα με όλα τα άλλα παιχνίδια της να είναι ήττες. Ο Χόλογουεϊ είναι ο δεύτερος προπονητής στη φετινή Πρέμιερσιπ που απομακρύνεται, μετά τον Πάολο Ντι Κάνιο της Σάντερλαντ που αντικαταστήθηκε από τον υπηρεσιακό Κέβιν Μπολ κι έπειτα από τον Γκας Πογιέτ.

Ο 50χρονος ιδιόρρυθμος τεχνικός ανέλαβε την Πάλας στις 3 Νοεμβρίου 2012, οπότε για λίγες ημέρες δεν πρόλαβε να κλείσει καν χρόνο στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων. Βοήθησε ώστε ν΄ ανέβει η ομάδα του από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ ωστόσο τα αποτελέσματα δεν τον βοήθησαν, φέτος, να εδραιώσει τη θέση του.

Επίσημα οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης (23/10, 19.30 ώρα Ελλάδας), σε κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο της Κρίσταλ Πάλας Στιβ Πάρις. Για αντικαταστάτης του ακόμη δεν έχει ακουστεί κάποιο όνομα, μια και πρόκειται για πολύ «φρέσκια» εξέλιξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.