Τεσσάρα χωρίς Καραγκούνη

Με τον Γιώργο Καραγκούνη να παρακολουθεί και τα 90 λεπτά από τον πάγκο, η Φούλαμ επικράτησε 4-1 στο «Σέλχαρστ Παρκ» της Κρίσταλ Πάλας, στο ματς που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Με τον Γιώργο Καραγκούνη να παρακολουθεί και τα 90 λεπτά από τον πάγκο, η Φούλαμ επικράτησε 4-1 στο «Σέλχαρστ Παρκ» της Κρίσταλ Πάλας, στο ματς που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Μαριάπα στο 7′, αλλά το γκολ του Τζαμαϊκανού αποδείχθηκε πως δεν έφτανε.

Η Φούλαμ απάντησε άμεσα με τον Κασάμι στο 19′, ο οποίος μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του Ρίετερ, ενώ με την ολοκλήρωση του 45λέπτου, οι Λονδρέζοι είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Σίντγουελ.

Τα πράγματα έγιναν απλούστερα στο 50′ με τον Μπερμπάτοφ να αξιοποιεί την πάσα του Ρουίζ και να επιτρέπει στην ομάδα του να αγκαλιάσει το τρίποντο.

Η Κρίσταλ Πάλας πίεσε αλλά από τα αρκετά σουτ που επιχείρησε (11), μόλις τρία βρήκαν εστία.

Το τελειωτικό χτύπημα για την ομάδα του Γιόλ, ήρθε στο 55′ από τον Σεντέρος, που εκμεταλλεύτηκε ξανά πάσα του Κοσταρικανού Ρουίζ για το τελικό 1-4.

Η Φούλαμ έφτασε έτσι στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και τρίτη συνολικά, ανεβαίνοντας στους 10 βαθμούς και την 11η θέση (παρέα με τις Σουόνσι, Γουέστ Μπρομ και Άστον Βίλα), ενώ η Κρίσταλ Πάλας, είναι παρά… δύο ουραγός, με δύο βαθμούς περισσότερους (3) από την τελευταία Σάντερλαντ (1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.