«Εκτέλεσαν» παρέα την Πάλας φαν Πέρσι και Ρούνι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε, με 2-0, της Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ» για την τέταρτη αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Σκόραραν στο ίδιο ματς φαν Πέρσι και Ρούνι για πρώτη φορά μετά από δέκα μήνες!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε, με 2-0, της Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ» για την τέταρτη αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Σκόραραν στο ίδιο ματς φαν Πέρσι και Ρούνι για πρώτη φορά μετά από δέκα μήνες!

Ο Ουέιν Ρούνι αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, κόντρα στην Πάλας, παρά τον τραυματισμό του στο μέτωπο. Ο Άγγλος επιθετικός έδωσε το «παρών» στο αρχικό σχήμα, φορώντας ειδική προστατευτική κορδέλα που δεν τον εμπόδισε να «σφραγίσει» τη νίκη για τους γηπεδούχους στο 81΄ όταν κι έκανε το τελικό 2-0 με απίθανη εκτέλεση φάουλ.

Η Κρίσταλ Πάλας των αρκετών μεταγραφών της τελευταίας στιγμής δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα πίεσης στο πρώτο ημίχρονο. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο εξαιτίας του αυστηρού πέναλτι που δόθηκε στη Γιουνάιτεντ και κόστισε και την αποβολή του Ντιγκατσόι (για το μαρκάρισμα στον Άσλι Γιανγκ).

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα, με αποτέλεσμα ν΄ ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Λογικά οι Λονδρέζοι, που αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, δεν είχαν κατοχή μπάλας και σημαντική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Η Πάλας πιέστηκε και τελικά «λύγισε» στο 81΄ με το τέρμα του Ρούνι. Για τους γηπεδούχους ο Μαρουάν Φελαϊνί μπήκε αλλαγή στο 62΄ αντί του Άντερσον κι έκανε το ντεμπούτο του ως παίκτης της Μάντσεστερ.

Ρούνι και φαν Πέρσι σκόραραν σε ίδιο 90λεπτο μαζί, για πρώτη φορά μετά το ματς του περασμένου Δεκέμβρη με τη Σάντερλαντ! Μάλιστα ο Ολλανδός σημείωσε το 125ο τέρμα του στην Πρέμιερ Λιγκ και το πρώτο του απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, βοηθώντας τη Γιουνάιτεντ να συνεχίσει το καλό σερί με τις νεοφώτιστες ομάδες, που έχει αναπτύξει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.