Πολλά τα λεφτά για Μπόατενγκ

Η Μάντσεστερ Σίτι ζητάει 20 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Τζερόμ Μπόατενγκ στην Μπάγερν Μονάχου...

Η Μάντσεστερ Σίτι ζητάει 20 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Τζερόμ Μπόατενγκ στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γερμανού αμυντικού, ωστόσο η μεταγραφή είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί με αυτό το κόστος, όπως αναφέρει σήμερα το «Sport Bild». Το γερμανικό περιοδικό τονίζει, μάλιστα, ότι «…η μεταγραφή “ταλαντεύεται”, επειδή το ποσό είναι υπερβολικά υψηλό».

Στα μέσα Μαΐου ο νέος τεχνικός των Βαυαρών, Γιούπ Χάινκες, είχε δηλώσει ότι είχαν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους για το ενδεχόμενο μεταγραφής. Όμως, οι άνθρωποι της Μπάγερν είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν διατεθειμένοι να διαθέσουν περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή άσο. Από την πλευρά του, ο 22χρονος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μονάχου και, μάλιστα, έχει φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον σύλλογο για τετραετή συνεργασία.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέβαλε το περασμένο καλοκαίρι 12.5 εκατομμύρια ευρώ στο Αμβούργο, για να εντάξει στο δυναμικό της τον Μπόατενγκ. Όμως, την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο παίκτης αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα τραυματισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.