Εδιωξε Κάμπελ και Κούκι

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Αλαν Πάρντιου, έχει αρχίσει το «ξεσκαρτάρισμα» στην ομάδα, ώστε οι «ανθρακωρύχοι» να εμφανιστούν καλύτεροι στη νέα σεζόν.

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Αλαν Πάρντιου, έχει αρχίσει το «ξεσκαρτάρισμα» στην ομάδα, ώστε οι «ανθρακωρύχοι» να εμφανιστούν καλύτεροι στη νέα σεζόν. Τα πρώτα «θύματα» των «εκκαθαρίσεων» είναι ο Σολ Κάμπελ και ο Σέφκι Κούκι που έμειναν ελεύθεροι από το σύλλογο. Η απομάκρυνση αυτών των δύο παικτών δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού είχαν φέτος ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
 
Συγκεκριμένα, ο 36χρονος Κάμπελ αποκτήθηκε τον Αύγουστο από τον -τότε προπονητή της Νιούκαστλ- Κρις Χιούτον, αλλά έπαιξε μόνο σε οκτώ αγώνες, με τον τελευταίο να είναι η ήττα με 4-0 από την Στόουκ τον Μάρτιο. Ο Πάρντιου, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Newcastle Chronicle» σχετικά με τον Κάμπελ, δήλωσε: «Ο Σολ έφυγε και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην συνέχεια. Είναι μια σημαντική προσωπικότητα του ποδοσφαίρου, αλλά δεν είχε μεγάλη συμμετοχή εδώ, αφού η αμυντική μας γραμμή ήταν πολύ δυνατή».
 
Από την άλλη, ο Κούκι ήρθε τον Ιανουάριο ύστερα από εισήγηση του Πάρντιου, μετά την παραχώρηση του Αντι Κάρολ στην Λίβερπουλ, αλλά αγωνίστηκε μόνο σε έξι αναμετρήσεις χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα. Ο Πάρντιου δήλωσε σχετικά στην ίδια εφημερίδα: «Ο Κούκι δεν πήρε τα παιχνίδια που ήθελε και ήταν λίγο απογοητευμένος γι’ αυτό, αφού ήθελε να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και πραγματικά νομίζω ότι θα κάνει πολύ καλή δουλειά σε κάποια μικρότερη ομάδα. Του εύχομαι καλή τύχη στην συνέχεια».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.