Συνήλθαν οι «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε, με 2-0, της Χαλ στο «Ιτιχάντ» για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της φέτος στο πρωτάθλημα σε τρεις αγώνες.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε, με 2-0, της Χαλ στο «Ιτιχάντ» για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της φέτος στο πρωτάθλημα σε τρεις αγώνες.

Η ήττα, με 3-2, στην Ουαλία από τη νεοφώτιστη Κάρντιφ αποτέλεσε ηχηρό καμπανάκι για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, η οποία ήταν εξαιρετικά σοβαρή κόντρα στη «γειτόνισσα» Χαλ επικρατώντας των «τίγρεων» με 2-0.

Ο Στιβ Μπρους επέστρεψε μπροστά στο κοινό των «πολιτών», το οποίο δεν τον πολυσυμπαθεί μια και υπήρξε σημαντικός παίκτης της μισητής, γι΄ αυτούς, Γιουνάιτεντ στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η Χαλ άρχισε καλά το ματς και θα μπορούσε στο τετ-α-τετ του Αλούκο με τον Χαρτ να προηγηθεί, όμως η προσπάθεια του πρώτου ήταν άστοχη. Στο 11΄ δεν μέτρησε γκολ του Γκρέιαμ, για τους Σίτι Τάιγκερς, ως οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα πιέζοντας τον αντίπαλό τους.

Ο Ντζέκο δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να γίνει απειλητικός στην εστία της Χαλ, με αποτέλεσμα ο Χιλιανός τεχνικός των «πολιτών» να τον αντικαταστήσει με τον Αλβάρο Νεγρέδο στο ημίχρονο. Και δικαιώθηκε, μια και η αλλαγή του άνοιξε το σκορ στο 65΄ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Ζαμπαλέτα.

Ο σκόρερ και πριν το τέρμα που σημείωσε ήταν ιδιαίτερα κινητικός και ταλαιπώρησε την άμυνα των φιλοξενούμενων. Το 2-0 έγινε από τον Γιάγια Τουρέ στο 90΄, με καταπληκτικό φάουλ, κι έτσι η Σίτι έφθασε τους έξι βαθμούς, ενώ η Χαλ έμεινε στους τρεις έχοντας, όμως, δύο ήττες από Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας!

Μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά που σκοράρει η ομάδα του Πελεγκρίνι φέτος με χτύπημα φάουλ, σε μόλις τρία παιχνίδια, φθάνοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων από απευθείας χτυπήματα φάουλ (δύο) που είχε πέρυσι σε όλα τα ματς πρωταθλήματος! Η επιστροφή του Νάστασιτς από τραυματισμό στην άμυνα των γηπεδούχων οδήγησε στο να δεθεί και να είναι σαφώς βελτιωμένη η άμυνά τους, αν και στην εν λόγω θέση αναμένεται μεταγραφική ενίσχυση.

Η Σίτι σκόραρε για 52ο διαδοχικό παιχνίδι εντός έδρας στο πρωτάθλημα, έχοντας το καλύτερο σερί στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία απ΄ όλες τις ομάδες της Πρέμιερσιπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.