Στο Λονδίνο… ήταν Γιουνάιτεντ

Δυο μέρες πριν την άφιξή της στην Αθήνα για το ματς της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ».

Δυο μέρες πριν την άφιξή της στην Αθήνα για το ματς της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ». Οι Λονδρέζοι που προέρχονταν από τρεις νίκες και την ισοπαλία με την Άρσεναλ, δυσκόλεψαν στο πρώτο ημίχρονο τους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι ανέβασαν, ωστόσο, την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι που είχε αργότερα και δοκάρι, άνοιξε το σκορ στο 62′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ τη νίκη της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες «κλείδωσε» ο Ρούνι με άπιαστο βολέ απ’ την περιοχή μετά από πάσα του Εβρά στο 68′. Η Γιουνάιτεντ είχε να νικήσει από τις 28 Ιανουαρίου για την Πρέμιερ Λιγκ γενικά και από τις 28 Δεκεμβρίου όσον αφορά στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Κρίσταλ Πάλας (Πούλις): Σπερόνι, Ντιλέινι, Νταν, Γουόρντ, Παρ, Γιέντινακ, Λέντλι, Πάντσιον, Ινς (85′ Γκέιλ), Σαμάκ (74′ ΜΠολασίε), Μάρεϊ (66′ Τζερόμ)

Μάντσεστερ Γ. (Μόγιες): Ντε Χέα, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Σμόλινγκ, Κάρικ, Φελαϊνί (88′ Φλέτσερ), Γιανουζάι (80′ Γκιγκς), Φαν Πέρσι (80′ Βαλέντσια), Ρούνι, Μάτα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.