Οϊστον: «Μένει ο Χόλογουεϊ»

Ο Ίαν Χόλογουεϊ ακόμα και αν η Μπλάκπουλ υποβιβαστεί θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας

Ο Ιαν Χόλογουεϊ είναι ο προπονητής που οδήγησε την Μπλάκπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια. Στη Αγγλία οι διοικούντες αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι σε άλλες χώρες κι έτσι ο Χόλογουεϊ θα κρατήσει τη δουλειά του, ακόμα κι αν η ομάδα υποβιβαστεί.

Αυτό διευκρίνισε σήμερα ο πρόεδρος της Μπλάκπουλ, Καρλ Οϊστον, σε συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα: «Ο,τι κι αν γίνει, ήταν μια φανταστική χρονιά για εμάς. Ασφαλώς και προσδοκώ ότι ο Ιαν θα είναι προπονητής και στην επόμενη σεζόν. Και θα είναι, εκτός κι αν ο ίδιος θέλει κάτι διαφορετικό».

Οι «νεοφώτιστοι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη σεζόν, όμως κατρακύλησαν και πλέον βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Το πρόγραμμα των τελευταίων τριών αγωνιστικών είναι πολύ δύσκολο για τη Μπλάκπουλ, η οποία χρειάζεται δύο νίκες για να εξασφαλίσει την παραμονή και οι προσεχείς αντίπαλοί της είναι η Τότεναμ, η Μπόλτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”.

Μάλλον δύσκολα τα πράγματα, αλλά ο Οϊστον παραμένει αισιόδοξος: «Από τη στιγμή που τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος η κατάσταση παραμένει στα χέρια μας, είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτό που μετράει είναι πώς θα έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά την τελευταία ημέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.