Γουίλσιρ: «Πρέπει να συνεχίσουμε»

Μπορεί να είναι μόνο 19 ετών αλλά τη φετινή περίοδο έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Ο λόγος για τον Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος θέλει να τελειώσει η σεζόν με έναν τίτλο.

Μπορεί να είναι μόνο 19 ετών αλλά τη φετινή περίοδο έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων με την ωριμότητα που παρουσιάζει. Ό λόγος για τον Τζακ Γουίλσιρ που ζήτησε από τους συμπαίκτες του να ξεχάσουν τα όσα συνέβησαν στις αρχές του Μάρτη. Τόσο ο χαμένος τελικός του Κάρλινγκ Καπ από την Μπέρμιγχαμ όσο και ο αποκλεισμός από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, φαίνεται πως στοίχισαν ψυχολογικά σε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές των «κανονιέρηδων», σύμφωνα με τον Γουίλσιρ.

«Πρέπει να κερδίσουμε κάτι και δεν θα το καταφέρουμε αν μείνουμε σε αυτούς τους αγώνες και αυτές τις απώλειες. Η ήττα στο τελικό ήταν απλά καταστροφική και ακόμα και σήμερα κάποια από τα παιδιά στην ομάδα πιστεύουν πως θα μπορούσαμε να έχουμε εδώ το τρόπαιο αυτό. Εάν το είχαμε κερδίσει τότε θα μας έδινε μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια και θα κερδίζαμε ακόμα πιο πολλά. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», εξήγησε ο μέσος της Αρσεναλ στο περιοδικό του «FourFourTwo».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.