Οσβάλντο: «Όνειρο ζωής η Πρέμιερ Λιγκ»

Ο Οσβάλντο είναι και επίσημα παίκτης της Σαουθάμπτον καθώς παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (19/08) από τον αγγλικό σύλλογο και στη συνέχεια έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «Αγίων».

Ο Οσβάλντο είναι και επίσημα παίκτης της Σαουθάμπτον καθώς παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (19/08) από τον αγγλικό σύλλογο και στη συνέχεια έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «Αγίων».

Η μεταγραφή του Ιταλοαργεντινού επιθετικού κόστισε συνολικά 13 εκατομμύρια λίρες ή αλλιώς 15 εκατομμύρια ευρώ περίπου μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων και το ποσό αυτό αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της αγγλικής ομάδας.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε ο Ποκετίνο και η παρουσία του στον πάγκο της Σαουθάμπτον καθώς είχε συνεργαστεί με τον Οσβάλντο πριν τρία χρόνια στην Εσπανιόλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

«Θέλω να πετύχω κάτι σπουδαίο. Η συμμετοχή μου στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Επέλεξα τη Σαουθάμπτον γιατί έδειξε πολύ έντονο ενδιαφέρον και επειδή γνωρίζω καλά τον Μαουρίτσιο και τη δουλειά του» είπε ο 27χρονος επιθετικός, που είναι διεθνής με την εθνική Ιταλίας και πρόσθεσε:

«Στην Εσπανιόλ έκανα την καλύτερη χρονιά μου με αυτόν τον προπονητή. Θέλω να το επαναλάβω και να φτάσω σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Ανυπομονώ να βάλω τη φανέλα και να παίξω αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ό,τι ήθελα για την καριέρα μου. Η Αγγλία είναι φανταστική χώρα και είμαι ενθουσιασμένος. Με την κοπέλα μου, δεν βλέπουμε την ώρα να βρούμε ένα σπίτι και να αρχίσουμε τη ζωή μας εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.