Πορτογαλικό Σούπερ Καπ: Με 10.000 οπαδούς το Σπόρτινγκ-Μπράγκα

Ο κύβος ερρίφθη! Το πορτογαλικό Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Μπράγκα (31/07) θα διεξαχθεί με παρουσία φιλάθλων, όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας (FPF).

Το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (31/07) στο «Aviero» θα διεξαχθεί με φιλάθλους! Συγκεκριμένα, η απόφαση της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σε συνεννόηση πάντα με την κυβέρνηση της Πορτογαλίας, είναι να διεξαχθεί με πληρότητα που αγγίζει το 1/3 της κανονικής χωρητικότητας του σταδίου.

Άρα αφού το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει 30.000 φιλάθλους, περίπου 10.000 Πορτογάλοι θα μπορέσουν να δουν το μεγάλο παιχνίδι, με το οποίο σηματοδοτείται η έναρξη της σεζόν.

Παράλληλα, αυτή η απόφαση είναι ιστορική από τη στιγμή που κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας που διεξήχθη από το Μάρτιο του 2020 έως και σήμερα στην Πορτογαλία δεν έγινε με την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

«Η απόφαση αυτή ελήφθη από τη Γενική Διεύθυνση Υγείας, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση και την Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου», ανέφερε η FPF σε ανακοίνωση της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.