Ιαπωνία – Ισπανία 0-1: Λυτρωτής Ασένσιο στην παράταση

Η Ισπανία επικράτησε στην παράταση με 1-0 επί της Ιαπωνίας και ο Μάρκο Ασένσιο έστειλε τη χώρα του στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ένα γκολ από τα πόδια του Μάρκο Ασένσιο ήταν αρκετό για την Ισπανία, η οποία προκρίθηκε από τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Ιαπωνία στον τελικό του τουρνουά.

Το τέρμα του άσου από την Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε στο 115ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Το Σάββατο (7/8) η “φούρια ρόχα” θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία. Οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Η φλύαρη Ισπανία όπως και στο EURO2020 πίεσαν την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η Ιαπωνία είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους στον επιθετικούς των φιλοξενούμενων. Τελικά η αλλαγή του Ασένσιο αποδείχθηκε “χρυσή” καθώς σκόραρε στην παράταση και χάρισε χαμόγελα στους συμπαίκτες του

Ιαπωνία: Τάνι, Σακάι, Γιοσίντα, Ιτακούρα, Νακαγιάμα, Ντόαν (90′ Μαέντα), Έντο, Τανάκα (118′ Χασιόκα), Χατάτε (65′ Σόμα), Κούμπο (90′ Μιγιόσι), Χαγιάσι (65′ Ουέντα)

Ισπανία: Σιμόν, Χιλ (46′ Βαγέχο), Γκαρθία, Τόρες, Κουκουρέγια (105′ Μιράντα), Μερίνο (59′ Σολέρ), Θουμπιμέντι (97′ Μονκαγιόλα), Πέδρι (83′ Ασένσιο), Μιρ, Οϊαρθάμπαλ, Όλμο (60′ Πουάδο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.