Τόκιο 2020: Οne man show από τον Ρισάρλισον!

Με τον άσο της Έβερτον να πετυχαίνει τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο, η Βραζιλία επιβλήθηκε με 4-2 της Γερμανίας, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

O Ρισάρλισον είχε κέφια στο πρώτο ημίχρονο και την πλήρωσε η Γερμανία στο μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας του ολυμπιακού τουρνουά.

Ο άσος της Έβερτον πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο (7’, 22’, 30’) με τη Βραζιλία να χάνει μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να σημειώσει και τέταρτο γκολ, αφού ο Μίλερ νίκησε στο πέναλτι τον Κούνια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βραζιλιάνοι επαναπαύθηκαν με τους Γερμανούς να παίρνουν τα ηνία και να μειώνουν στο 57’ με τον Αμίρι.

Ούτε η αποβολή του Άρνολντ στο 63’ «φρέναρε» την ομάδα του Κουντς, η οποία στο 83’ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Άχε, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σπουδαία επιστροφή στο παιχνίδι, δεχόμενη το τέταρτο γκολ από τον Παουλίνιο στο 90+4’.

Στη κορυφή του τετάρτου ομίλου συμπορεύονται Βραζιλία και Ακτή Ελεφαντοστού (νίκησε με 2-1 τη Σαουδική Αραβία) με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στη Γιοκοχάμα τη δεύτερη αγωνιστική (25/7).

Βραζιλία: Σάντος, Άλβες, Νίνο, Ντιέγκο Κάρλος, Αράνα, Λουίζ, Γκιμαράες, Άντονι (73’ Παουλίνιο), Κλαουντίνιο (65’ Μάλκομ), Ρισάρλισον (74’ Ρεϊνίερ), Κούνια

Γερμανία: Μίλερ, Χένριχς, Πίπερ (46’ Τορουναρίγκα), Ουντουοκχάι, Ράουμ, Μάιερ, Σταχ (80’ Σλότερμπεκ), Άρνολντ, Ρίχτερ (68’ Λόουβεν), Κρούζε (68’ Άχε), Αμίρι (73’ Τόιχερτ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.