Δεν ξεκινάει ο Μήτρογλου

Ο φορ της Εθνικής δοκίμασε το πρωί να δει πως είναι το πόδι του, ένιωθε καλύτερα, αλλά η εισήγηση του ιατρικού τιμ είναι να μη ρισκάρει! Με Δώνη(;) στην κορυφή. Η πιθανή εντεκάδα.

Ο φορ της Εθνικής δοκίμασε το πρωί να δει πως είναι το πόδι του, ένιωθε καλύτερα, αλλά η εισήγηση του ιατρικού τιμ είναι να μη ρισκάρει! Με Δώνη(;) στην κορυφή. Η πιθανή εντεκάδα.

Όπως σας ενημερώσαμε τα ξημερώματα ο Μήτρογλου θα δοκίμαζε το πρωί να δει την κατάσταση του ποδιού του. Όπερ και εγένετο. Μαζί με μέλος του τεχνικού τιμ και έναν εκ των φυσικοθεραπευτών έβαλε ρούχα προπόνησης και έκανε κάποιες ασκήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι ένιωθε καλύτερα το πόδι του αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να ρισκάρει τη συμμετοχή του σε ένα δυνατό ματς όπως αναμένεται να είναι αυτό με την Ουγγαρία ή και κάθε τέτοιο επίσημο παιχνίδι. Συνεπώς η απόφαση που πάρθηκε είναι εφόσον κριθεί επιτακτικό να αγωνιστεί μερικά λεπτά ως αλλαγή (κι αυτο με όποιο ρίσκο ενέχει).

Φυσικα η τελική ετυμηγορία ανήκει στον Σκίμπε, ωστόσο κι ο Γερμανός που τόσο στηρίζεται στον Μήτρογλου, δύσκολα θα ρισκάρει να τον ρίξει στη μάχη από την αρχή από τη στιγμή που δεν είναι 100% έτοιμος.

Τη θέση λοιπόν διεκδικούν οι Δώνης και Κουλούρης με τον Δώνη να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, καθώς έχει ξανα ρησιμοποιηθεί εκεί από τον Γερμανό. Αλχημεία του στιλ «τέσσερα δεκάρια» δύσκολα θα έκανε ξανά ειδικά από την αρχή ενός αγώνα. 

Από εκεί και πέρα για τις άλλες δέκα θέσεις Μπάρκας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (Γιαννούλης), Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Μάνταλος, Πέλκας (Μπακασέτας, Λάζαρος) είναι οι επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα, χωρίς φυσικά να αποκλείεται η πιθανότητα κάποιας έκπληξης απο τον ομοσπονδιακό τεχνικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.