Σκίμπε : «Αν δεν σκοράρεις δεν νικάς»

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Μίχαελ Σκίμπε εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά και για τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Μίχαελ Σκίμπε εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά και για τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του. 

Αναλυτικά :

«Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν παλέψαμε καν το παιχνίδι. Είχαμε παθητική στάση και απλά περιμέναμε. Σιγά σιγά η εικόνα μας βελτιώθηκε, κάναμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι αρκετά απογοητευμένος με το δεύτερο γκολ και τον τροπο που ήρθε. Είμαστε λυπημένοι με την ήττα αλλά αν δεν σκοράρεις το πιθανότερο είναι να χάσεις. 

Το πρόβλημα δεν ήταν οι αλλαγές που κάναμε, το πρόβλημα ήταν η ομάδα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Βελτιωθήκαμε αλλά είχαμε και τον τραυματισμό του Μανωλά και δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα από τον πάγκο επιθετικά με κάποια άλλη αλλαγή. Είχαμε την ευκαιρία με τον Μήτρογλου στο τέλος και ήμασταν και άτυχοι. Το πρώτο εικοσάλεπτο και το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε έκαναν την διαφορά στο ματς.

Δεν αλλάζουν και πολλά στον όμιλο! Στα επόμενα δύο ματς πρέπει να νικήσουμε την Ουγγαρία και να πάρουμε έναν βαθμό στην Φινλανδία. Αυτή η συγκομιδή θα είναι ικανοποιητική.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.