Το γνωστό έργο των Φινλανδών… 1-0 την Εσθονία

Δύο εντός έδρας ματς για την Φινλανδία με δύο νίκες. Μετά την Ουγγαρία νίκησε και την Εσθονία με 1-0 με τον ίδιο σκόρερ, τον Πούκι!

Δύο εντός έδρας ματς για την Φινλανδία με δύο νίκες. Μετά την Ουγγαρία νίκησε και την Εσθονία  με 1-0 με τον ίδιο σκόρερ, τον Πούκι!

Για ακόμη έναν αγώνα οι Φινλανδοί του Μάρκου Κανέρβα μπήκαν δυνατά στο γήπεδο. Ο ίδιος παίκτης που έδωσε την νίκη απέναντι στους Μαγυάρους, ο Πούκι έκανε την διαφορά και με την Εσθονία. Αυτή την φορά άργησε ένα πεντάλεπτο. Με τους Ούγγρους σκόραρε στο 7ο λεπτό και με την Εσθονία στο 12ο λεπτό.

Οι Φινλανδοί είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν στο ματς όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Οι Εσθονοί δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να ταλαιπωρήσουν την άμυνα των Φινλανδών.

Για την ομάδα του Μάρκου Κανέρβα ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια! Η ψυχολογία τους βελτιώνεται συνεχώς καθώς πλέον έχουν χάσει μόλις ένα από τα τελευταία δώδεκα παιχνίδια (8/3/1) φιλικά και επίσημα. 

Φινλανδία : Χραντέτσκι, Γκράνλουντ (Βεϊσάνεν), Αραγιούρι, Τοΐβιο, Ραΐταλα, Σοΐρι, Σπαρβ, Σούλερ, Λουντ (Καργιαλάινεν), Τουόμινεν, Πούκι (Κάουκο)

Εσθονία : Ακσάλου, Τενίστε, Ταμ, Μετς, Κλάβαν, Καλάστε, Ογιάμα, Βασίλιεφ, Ντιμιτρίγεφ (Αντόνοφ), Λουτς (Α. Ανιέρ), Ζενγιόφ (Πούρζε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.