Χριστοδουλόπουλος: “Φαβορί στον όμιλο”

Ο διεθνής Έλληνας παίκτης δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στο οποίο δίνει τις περισσότερες πιθανότητες από όλους τους αντιπάλους του για την πρωτιά στο γκρουπ

Ως φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο θεωρεί την Εθνική ομάδα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, εξήγησε γιατί.
Δήλωσε ο Έλληνας διεθνής:
“Μας έλλειπε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ο ρυθμός στο ξεκίνημα. Έγιναν πολλά φάουλ από τους Ούγρους που επαιξαν πολύ… ξύλο, αλλά κάρτες δεν έβγαιναν από τον διαιτητή. Ήρθε η ήττα, σαφώς και δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά νομίζω ότι κάνουμε βήματα προόδου και θα βελτιωθούμε σταδιακά. Επιπλέον είχαμε κενά διαστήματα με αργή κυκλοφορία μπάλας, αλλά επαναλαμβάνω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Μας βγήκε και λίγο η κούραση”.
Και πρόσθεσε: “Θεωρώ ότι είμαστε φαβορί στον όμιλο, ανεξάρτητα αν η Φινλαδία έχει κάνει δύο νίκες. Πιστεύω ότι θα είμαστε διαρκώς σε καλύτερη κατάσταση. Σταθήκαμε και άτυχοι σε κάποιες φάσεις. Παραμένουμε όμως φαβορί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.