Στο league A η Αυστρία, υποβιβασμός για Β. Ιρλανδία(hls)

Η Αυστρία με την ισοπαλία κόντρα στη Νορβηγία, ανέβηκε στο League A ενώ η Βόρειος Ιρλανδία υποβιβάστηκε. 

Η πρώτη καλή στιγμή το ματς ήρθε για τη Νορβηγία. Στο 33 ο Λάρσεν με σουτ μέσα από την περιοχή με τον Πέρβαν να πέφτει και να παραχωρεί το κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργοτερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι αυτή τη φορά με τον Σκέλβικ να δοκιμάζει το σουτ και ν΄αναγκάζει τον πορτιέρε τον Αυστριακών να πέσει και να μαζέψει. 

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν με το “καλημέρα” στο δεύτερο ημίχρονο! Στο 48, ο Αρναούτοβιτς, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως δεν έκανε το καλύτερο δυνατό σουτ για να σκοράρει.  

O Ντέλι στο 53 απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά τη Νορβηγία στο σκορ!  

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα! Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γκαγιάς Ζαχίντ νίκησε τον Πέρβαν για το 1-0 στο 61ο λεπτό!  

Ο Γκρμπιτς που πέρασε ως αλλαγή στο 65, ανάγκασε τον Μπράτβάιτ να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση στο 71!  

Όλα έδειχναν πως η Νορβηγία θα έπαιρνε τη νίκη, όμως η Αυστρία πέτυχε γκολ στο 94΄με τον Γκριμπιτς και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου!  

ΑΥΣΤΡΙΑ: Πέρβαν, Λάινερ, Ιλσάνκερ(81΄Τράουνερ), Χίντερεγκερ, Ούλμερ,Ράνφτλ, Μπάουμγκαρντλίνγκερ, Σλάγκερ(65΄Γκρμπιτς), Αλάβα, Σάνιτζερ, Αρναούτοβιτς 

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Μπράτβαϊτ, Γκάμπλιελσεν, Ρίερσον(81΄Γκανλί), Σκέλβικ, Ρίερσον, Ντέλι(6΄Τόρστβεντ), Χάνσε Όλσεν, Ζαχίντ(81΄Ασκιλντσεν) , Τρόντραντ, Ούλβεσταντ, Μπερίσα(Βίντχάιμ) Λάρσεν(86΄Εβγεν) 

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ 1-1

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ματς ανάμεσα στη Βόρειο Ιρλανδία και τη Ρουμανία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν στην προτελευταία θέση και ήθελαν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους. Τελευταία θέση για την Βόρειο Ιρλανδία, που ακόμη και με νίκη δεν μπορούσε να περάσει τη Ρουμανία. 

Η Βόρειος Ιρλανδία λίγο έλλειψε να ξεκινήσει ιδανικά το ματς! Μόλις στο δεύτερο λεπτό μετά από φάουλ ο Μπάλαρντ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, από κοντινή απόσταση. Λίγο πριν το τέλος του πρώτο ημιχρόνου, ο Λίαμ Μπόις με κεφαλιά απείλησε για δεύτερη φορά στο ματς, όμως είδε τους αμυντικούς της Ρουμανίας να παραχωρούν κόρνερ.  

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 56, ο Λίαμ Μπόις, έβαλε μπροστά την Βόρειο Ιρλανδία στο σκορ! Από εκείνο το σημείο, η Ρουμανία αύξησε την πίεση και απείλησε με τον Κριστέα στο 62 ενώ στο 64΄ο ΜακΚαν μετά από πάσα στο ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ είδε όμως τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 75, ο Πίκοκ έκανε φανταστική επέμβαση στο σουτ του Ράζβαν Μάριν στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Η πίεση της Ρουμανίας απέδωσε καρπούς στο 81ο λεπτό. Ο Τανάσε βρήκε τον Μπιτσφάλβι και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.  

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πίκοκ Φάρελ, Μπάλαρντ, Έβανς, Κάθκαρτ, Κένεντι(66΄Λούις), ΜακΝερ, Σμιθ, ΜακΚαν, Ντάλας, Μαγκίνις, Μπόις(66΄Ουόσινγκτον). 

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Τόσκα(74΄Μπιτσφαλβί), Νεντελτσεάρου, Καμόρα, Νίστορ, Μάριν, Κριστέα, Κρέτου(64΄Μόγκος), Μαν(64΄Μαξίμ) , Αλιμπέκ(87΄Μπαλούτα), Τανάσε(86΄τανάσε) 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Αυστρία 13  
2.Νορβηγία 10  
3.Ρουμανία 8  
4.Β. Ιρλανδία 2  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.