Ισλανδία: Σε καραντίνα όλο το προσωπικό της εθνικής

Αυστηρά μέτρα λαμβάνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισλανδίας, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην εθνική ομάδα της χώρας.

Αυστηρά μέτρα λαμβάνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισλανδίας, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην εθνική ομάδα της χώρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε καραντίνα έχει μπει ήδη το προσωπικό της εθνικής ομάδας, πλην των διεθνών παικτών και του τεχνικού επιτελείου. Μέλος του προσωπικού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με το Βέλγιο στο Ρέικιαβικ για το Nations League

Η ανακοίνωση των Ισλανδών αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η ομάδα ελέγχου μόλυνσης του Εθνικού Επιτρόπου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι ολόκληρο το προσωπικό της εθνικής ομάδας ανδρών θα απομονωθεί λόγω της μόλυνσης ενός υπαλλήλου με κορωνοϊό. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία ένδειξη μετάδοσης του ιού μεταξύ των παικτών και κανένα σημάδι ότι η αναμέτρηση με το Βέλγιο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.