Ελβετία-Τσεχία 2-1: Τρίτη θέση οι Ελβετοί, τραυματισμός Βατσλίκ (hls)

Η Ελβετία έκλεισε με νίκη τους αγώνες της για το 2ο γκρουπ της πρώτης κατηγορίας του Nations League κόντρα στην Τσεχία, που έχασε στο ημίχρονο τον Βατσλίκ με τραυματισμό στον ώμο

Με νίκη τελείωσε τις υποχρεώσεις της στο 2ο γκρουπ του πρώτου ομίλου του Nations League η Ελβετία. Επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (27/9) με σκορ 2-1 της Τσεχίας, στον μεταξύ τους αγώνα που έγινε στην AFG Αρένα, στο Σεντ Γκάλεν. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο ημίχρονο τον Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος αποχώρησε από την αναμέτρηση με τραυματισμό στον ώμο, προκαλώντας ανησυχία και στους ανθρώπους της ομάδας του, του Ολυμπιακού.

Οι Ελβετοί προηγήθηκαν 2-0 μέσα σε ένα δίλεπτο. Συγκεκριμένα, στο 29ο ο Ρέμο Φρόιλερ έκανε το 1-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 30ό, Μπρέελ Εμπολό έκανε το 2-0, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους. Για τους Τσέχους μείωσε σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ, ο Πάτρικ Σικ στο 45ο. Η Τσεχία είχε και χαμένο πέναλτι στο 61ο, με τον Σούτσεκ.

Οι νικητές έφτασαν δίκαια στη νίκη, καθώς ήταν αυτοί με τις περισσότερες τελικές στο ματς, 17 έναντι 13, αλλά και την κατοχή της μπάλας στην πλευρά τους, με ποσοστό που έφτασε στο 54%. Με τη νίκη τους αυτή τερμάτισαν στην τρίτη θέση του γκρουπ, με 9 βαθμούς, αφήνοντας την Τσεχία στην τέταρτη και τελευταία, με 4 βαθμούς. Οι ηττημένοι υποβιβάζονται στη Β’ κατηγορίας του Nations League.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.