Κόσοβο-Κύπρος 5-1: Με «βαριά» ήττα… μπαράζ (hls)

Εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους στην τελευταία στροφή του 2ου ομίλου της League C.

Δίχως να δυσκολευτεί στιγμή το Κόσοβο πήρε μια άνετη επικράτηση με 5-1 απέναντι στην Κύπρο, η οποία να και έπαιζε την παραμονή της δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στην αναμέτρηση.

Οι Κοσοβάροι προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό με τον Μουσλία και έκλεισαν το πρώτο μέρος με δύο γκολ διαφορά, χάρις στο τέρμα του Ρουντάνι στο 45+1′. ΟΙ φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση σε κανένα σημείο και με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκαν και τρίτο τέρμα. Στο 47′ ο Ρασχάνι έκανε το 3-0 και μόλις πέντε λεπτά μετά ήρθε και το 4-0 με τον Μουρίτσι, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε και το 5-1. Ενδιάμεσα η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια είχε μειώσει προσωρινά σε 4-1 με τον Ρομπέρζ.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έτσι οι γηπεδούχοι τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο με εννιά βαθμούς. Από την άλλη η Κύπρος θα επικεντρωθεί στα πλέι άουτ του Nations League για την παραμονή της στη League C και τα παιχνίδια μπαράζ απέναντι στο Γιβραλτάρ, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην τελευταία θέση.

ΚΟΣΟΒΟ (Ζιρές): Ουικάνι, Ρουντάνι, Ραχμάνι (64′ Ντρέσεβιτς), Κριεζίου, Χαντεργκονάι (89′ Κρασνίτσι), Μουσλία (89′ Εμερλιάου), Φαζλί, Τσελίνα, Ρασχάνι (64′ Μπιτίτσι), Ζενέλι (81′ Ρασίκα), Μουρίτσι

ΚΥΠΡΟΣ (Κετσπάγια): Παναγή, Ανδρέου, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Λοΐζου (46′ Χριστοφή), Κυριάκου (46′ Χαραλάμπους), Αρτυματάς, Κάστανος (59′ Γκόγκιτς), Τζιωνής (59′ Παπουλής), Λοΐζου, Σωτηρίου (72′ Κακουλής)

Η τελική κατάταξη:

Ελλάδα15
Κόσοβο9
Β. Ιρλανδία5
Κύπρος5


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.