Ελλάδα: Ψάχνει ένα νικηφόρο φινάλε στον όμιλο

Η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία στη γήπεδο «Γ. Καμάρας» και θέλει τη νίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στον όμιλο (21:45 Novasports Prime).

Οι διεθνείς θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα 1-0 από την Κύπρο, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής και θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν τη νίκη, με μια καλή εμφάνιση. Οι Βορειοϊρλανδοί προέρχονται από την πρώτη νίκη τους στον όμιλο, μετά το 2-1 με ανατροπή στο ματς με το Κόσοβο, εντός έδρας. Η ελληνική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στη League B της διοργάνωσης, όμως θέλει τη νίκη για να ανέβει ακόμα ψηλότερα στο ranking της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 στο συγκεκριμένο ματς και τον Βλαχοδήμο στην εστία. Οι Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Τσιμίκα και Μπάλντοκ στα άκρα της άμυνας. Οι Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Πέλκα, Μασούρα και Δουβίκα να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Βόρεια Ιρλανδία αναμένεται να παραταχθεί με τους Πίκοκ-Φάρελ, ΜακΝερ, Τζ. Έβανς, Φλάναγκαν, Λιούις, Κ. Έβανς, Ντέιβις, Φέργκιουσον, Σαβίλ, Μπράντλεϊ, Μαγκένις. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φίλιπ Γκόβα από τη Σλοβακία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.