Πογέτ: «Πετύχαμε τον στόχο της πρωτιάς, δεν χρειάζεται να είμαστε… δραματικοί»

Με στόχο να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Nations League, θα υποδεχτεί η εθνική τη Βόρεια Ιρλανδία (27/9, 21:45) στη Ριζούπολη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, παραδέχθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι η εμφάνιση της ελληνικής ομάδας στο παιχνίδι της Λάρνακας απέναντι στην Κύπρο ήταν αρνητική έκπληξη, ακόμη και για τον ίδιο.

«Δεν το περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί κάναμε πολύ καλές προπονήσεις. Προσπαθήσαμε να επανέλθουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς.

Ο στόχος ήταν η πρώτη θέση που τον πετύχαμε. Αν δεν τον είχαμε πετύχει θα μπορούσαμε να είμαστε πιο… δραματικοί. Είναι κάτι που υπήρχε και είναι γενικό πρόβλημα (σ.σ. σέντερ φορ) που υπάρχει στη χώρα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μια χάνεις μια κερδίζεις. Ομάδες που είχαν την κατοχή χάσανε και αύριο ελπίζω να νικήσουμε για να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Η Βόρεια Ιρλανδία είναι μία δυνατή ομάδα και γνωρίζουμε το σύστημα που παίζουν. Διαβάζουν το ματς, πιέζουν και προσπαθούν να κερδίσουν την μπάλα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε. Μου άρεσε το ρίσκο που πήραν παρά την δύσκολη θέση. Αν το επαναλάβουν θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με φάσεις και γκολ»,τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.